Website ontwikkeling

Responsive webdesign

Wij bouwen websites die er niet alleen fantastisch uitzien op de computer, maar ook op de mobiele telefoon en tablet.

Gefocust op conversie

Een website is een investering en een investering moet rendabel zijn. Daarom optimaliseren wij uw website zodat uw doel bereikt wordt. Of u nu meer bestellingen of reserveringen wilt bereiken of een boodschap wilt overbrengen. Wij zorgen ervoor dat uw website hierin slaagt.

Klantgericht

Alleen door goed samen te werken kunnen wij een succesvolle website bouwen. Daarom komen wij graag bij u langs om zo u en uw bedrijf beter te leren kennen.

Responsive webdesign, websites geschikt voor mobiele apparaten

Steeds meer mensen maken gebruik van hun mobiele telefoon en/of tablet om te internetten en zij maken steeds minder gebruik van hun computer. Daarom bouwt IT Effect websites die geschikt zijn om te bekijken en te gebruiken op de mobiele toestellen. Dat is erg belangrijk, want meer dan 75% van de Nederlanders maakt gebruik van een smartphone of tablet. Het is daarom erg belangrijk dat uw website er niet alleen goed uitziet op de computer maar er ook goed uitziet op een klein mobiel scherm. Bovendien moet uw website behalve met de muis ook makkelijk te bedienen zijn met de vingertoppen van uw bezoekers. Kortom, uw website moet ‘mobile proof’ zijn, wij nerds noemen dat responsive.

Een bijkomend voordeel van een responsive website is dat u niet hoeft te investeren in de ontwikkeling van een App. Uw website is immers al goed toegankelijk voor mobiele gebruikers.


Conversie gericht webdesign

De websites die IT Effect bouwt worden ontwikkeld met één doel: succes. Wij zien een website namelijk als een investering en een goede investering is rendabel. Een goede website is dus een rendabele website. Daarom ligt onze focus op het tot stand brengen van interactie met uw bezoekers. Het sleutelwoord hierin is conversie. Hoeveel procent van de bezoekers voert de actie uit die u wenst? Dat kan zijn, een reservering plaatsen, een betaling verrichten, aanmelden voor een nieuwsbrief of een boodschap laten lezen. Dit laatste is met name voor non-profit organisaties van groot belang.


Service!

Mocht u er even zelf niet uit komen of wilt u uw website graag snel willen aanpassen om zo bijvoorbeeld in te kunnen spelen op speciale gebeurtenissen, dan staan wij altijd voor u klaar. Ook in het weekend.  Bovendien, heeft u altijd een persoonlijk aanspreekpunt, dat is iemand die u kent en iemand die begrijpt wat u wilt. Dat is geen service, dat is vanzelfsprekend.

Samenwerken aan succes

IT Effect bouwt websites voor het MKB. Om een succesvolle website te bouwen werken wij nauw samen met u als klant. U weet namelijk het beste wat uw klanten willen en hoe uw markt zich ontwikkeld. Wij bouwen voort op uw kennis en vertalen deze naar het web. Zo ontwikkelen wij gezamenlijk een website die het best aansluit bij uw doelgroep.