Webshop ontwikkeling

Professionele webshop ontwikkeling

Bij het maken van een professionele webshop komt veel kijken. Denkt u alleen al aan het vullen, sealen, en versturen van pakketjes. Gelukkig heeft IT Effect ruime ervaring in het ontwikkelen van webshops en wij gebruiken deze ervaring graag om u op weg te helpen. Wij maken het versturen van uw pakketjes eenvoudig en zorgen dat uw webshop er professioneel uitziet en kans van slagen heeft. Om dit te bereiken werken wij nauw met u samen om zo gezamenlijk van uw webshop een succes te maken.

Webshops ontwikkeling

IT Effect maakt webshops met een focus op rendement. Wij weten hoe wij producten online kunnen verkopen, maar wij weten niks van uw product en doelgroep. Webshops bouwen wij daarom in nauwe samenwerking met u.

Online plannen

Wilt u uw product(en) online gaan verkopen? Fantastisch, maar realiseert u zich dat er al vele duizenden webshops zijn in Nederland? Wij helpen u met het positioneren van uw webshop zodat u zichzelf kan onderscheiden op het web.

Gevonden worden

Wanneer u eenmaal een webshop heeft moet deze natuurlijk gevonden kunnen worden door potentiële klanten. IT Effect is gespecialiseerd in het optimaliseren van uw website, zodat u hoog scoort in zoekmachines zoals Google.

Rendement

Wij bouwen webshops met een focus op rendement. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij webshops moeten inrichten om hiervoor te zorgen.

Waarom een webshop laten maken door IT Effect?

Focus op omzet en rendement

Een webshop is leuk, spannend en vormt een uitdaging voor iedereen die een webshop begint. Maar, uiteindelijk moet een webshop geld opleveren. Wij werken graag met u samen om het maximale uit uw webshop te halen.

Eén contactpersoon

Eén contactpersoon voor al uw online zaken. Van zoekmachine optimalisatie tot social media wij staan altijd voor u klaar en wij zorgen ervoor dat uw online zaken snel worden geregeld.

Call-to-Action

Wij weten hoe wij uw potentiële klanten online kunnen overtuigen zodat zij ook daadwerkelijk klanten worden.

Responsive webdesign

IT Effect zorgt ervoor dat uw webshop er niet alleen goed uitziet op de computer maar ook op de tablet en mobiele telefoon. Zo kunnen uw klanten overal en altijd bij u bestellen.

Productfotografie

Wij fotograferen uw producten zodat uw producten er altijd verzorgd uitzien.

IT Effect Rendement Optimizer

Een professionele webshop is stap 1. Stap 2 is het vinden en behouden van klanten. Om dit te bereiken heeft IT Effect Rendement Optimizer aanpak ontwikkeld.

Online marketing

Wij zorgen ervoor dat uw potentiële klanten uw webshop kunnen vinden. Zo zorgen wij ervoor dat uw webshop wordt gevonden in Google en richten wij online marketing campagnes in. Hierbij zorgen wij ervoor dat iedere euro zo efficiënt mogelijk wordt besteed.

... en nog veel meer

Bent u benieuwd naar wat IT Effect nog meer voor uw onderneming kan beteken. Dan kunt u bij ons altijd gratis en vrijblijvend een eerste afspraak maken.