image El Txoko image Weiteringzathe

Louis XV

Restaurant Louis XV
webdesign maastricht louisxv

Zie de website van: Louis XV

Wij hebben de website van restaurant Louis XV gerealiseerd. Deze website maakt gebruik van een Content Management Systeem (CMS) waardoor de klant, indien hij dit wil, zelf eenvoudig de website kan aanpassen zodat deze altijd up-to-date is. Verder zijn er speciaal voor de website foto’s ontwikkeld zodat de bezoeker van de website direct een goed beeld heeft van het restaurant.

Ook beschikt de website over een uitgebreid reserveringssysteem. Met dit reserveringssysteem kan de klant eenvoudig reserveringen boeken, bevestigen en aanpassen. De klant beschikt ook over tal van andere mogelijkheden. Tevens is er bij het de implementatie van het reserveringssysteem speciale aandacht geschonken aan de gasten van het restaurant. Zo kunnen gasten eenvoudig hun reserveringen annuleren en kunnen reserveringen zowel per e-mail als telefonisch worden bevestigd.

Ook heeft IT Effect ervoor gezorgd dat het restaurant goed vindbaar is op het web. IT Effect heeft in het bijzonder aandacht geschonken aan de reizende bezoeker. Deze bezoeker, oftewel mogelijke gast, zoekt vaak via de mobiele telefoons naar restaurants in de omgeving. De website van Louis XV is daarom responsive gemaakt. Dit houdt in dat de website op ieder formaat beeldscherm goed wordt weergegeven zonder dat de bezoeker van de website hoeft in te zoomen. Dit zorgt voor een positieve ervaring onder bezoekers van de website en dit zorgt voor een beter beeld van het restaurant.

Wilt u meer weten over de werkwijze van IT Effect en bent u benieuwd wat een vergelijkbare website met alle genoemde functionaliteit zal kosten voor uw bedrijf? Belt u ons dan op +31 (0) 433 020 232