Gevonden worden

In de spotlight van Google

Wilt u gevonden worden in Google?

Wilt u ook beter gevonden worden op het internet? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak met één van onze professionals of bel ons op telefoonnummer 0433 020 232.

Maak afspraak

Zoekmachine optimalisatie

In het zoekresultaat van Google klikt meer dan 95% van de mensen op een resultaat dat wordt weergegeven op de eerste pagina. Minder dan 5% van de mensen klikt op de tweede pagina. Om gevonden te worden moet u dus hoog scoren in Google, maar ook in andere zoekmachines zoals Bing en Yahoo!.  IT Effect helpt bedrijven om gevonden te worden op het web.

Meer dan 50% van de mensen klikt op één van de eerste drie zoekresultaten.
Positie 1
Positie 2
Positie 3

Werkwijze

Regel nummer één in zoekmachine optimalisatie is dat niet op ieder willekeurig zoekwoord hoog gescoord kan worden, zelfs niet met onze hulp. Dat betekend dat er keuzes gemaakt moeten worden. Samen met u stellen wij daarom een lijst met zoekwoorden op. Hierbij letten we op tal van factoren zoals bijvoorbeeld winst-marge, omzet, concurrentie etc. Wij zorgen ervoor dat u goed gevonden wordt op deze zoekwoorden. Iedere maand rapporteren wij aan u hoe het gaat. Zo kunt u ons actief monitoren en ons beoordelen op onze resultaten.